• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

wilgentenen wilgenschutting vlechtschutting

N.O.T.K.
Aangeboden
Maandag 1 januari, 2018

Wilgentenenschuttingen en Wilgentenenschermen

Beschrijving:

Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambachtelijke wijze geheel met de hand in uw tuin op de gewenste maat gevlochten.

Mogelijkheden:

Een wilgentenenscherm als afscheiding, om de vuilnisbak achter weg te stoppen, rozenbogen, zonneschermen enz. enz.. Alles is mogelijk, u kunt er alle kanten mee uit: hoog, laag, schuin of rond. Een wilg is nu eenmaal alle kanten op te buigen.

U kunt de wilgentenenschutting ook nog verfraaien door de wilgentenenschutting met klimplanten te laten begroeien zoals: klimhortensia, klimrozen, div. lei fruit, bruidsluier, hedera, blauweregen, div. clematis, jasmijn enz. Deze klimplanten zijn evt. ook bij ons verkrijgbaar.

Alle informatie over wilgentenen (bleeslatten)

Nadat wilgen geknot worden: groeien er lange rechte scheuten op de snijvlakken. Door de lengte en flexibiliteit zijn deze uitermate geschikt voor het maken van een vlechtwerk. Wilgentenen (ook wel bleeslatten genoemd)zijn daarom ideaal voor het realiseren van natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de wilgentenen vaak gebruikt voor het maken van een wilgentenen schutting, wilgentenenscherm, of erfafscheiding. Wanneer interesse heeft in een  mooie, natuurlijke schutting van wilgentenen, dan kunt u eens verder kijken op onze website. Wij hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van diverse producten van wilgentenen en kunnen u dan ook altijd op professionele wijze van dienstzijn.

Wij leveren wilgentenen van hoge kwaliteit!!

Als ervaren ondernemer zorgen wij er altijd voor dat de wilgentenen/bleeslatten een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Deze garantie kunnen wij bieden door de wilgentenen uit onze eigen grienden/bossen te halen. Wij kunnen de wilgentenenschutting op locatie vlechten, maar leveren ook complete wilgentenenschermen en kunnen u tevens uitsluitend de benodigde materialen leveren als u zelf een product van wilgentenen wilt gaan maken. Bij ons is alles mogelijk.

Contact:

Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar:0343-701037  of 06-50457402 of mailen naar: info@wilgentenenschutting.nl of gebruik maken van ons online contactformulier.

Voor een prijsopgave zouden wij graag het aantal meters en de hoogte van de wilgentenenschuttingwillen weten. En de woonplaats. Aan de hand hiervan hopen wij u z.s.m. een prijsopgave toe te sturen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem gerust met ons contact op.

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groet;

Wilhout   

0343-701037 / 06-50457402

Ga naar de website
wilgentenen wilgenschutting vlechtschutting
wilhout
3959AX Overberg
0343701037
0650457402
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: wilgentenen wilgenschutting vlechtschutting
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Hekwerk

 • Wilgentenenschutting en wilgentenen
  Wilgentenenschutting en wilgentenen Wilgentenenschutting en wilgentenenschermen bij u thuis op maat gemaakt of geleverd in een doe het zelf pakket.Voor meer info kunt u kijken op de site.Met vriendelijke groet: Willem den Hertog
  N.O.T.K. 14-10
  2013
 • wilgenteen wilgentenenschutting wilgentenen schutting
  wilgenteen wilgentenenschutting wilgentenen schutting Wilgentenen wilgentakken wilgenschuttingen wilgentenenschuttingen en wilgentenenschermenBeschrijving:Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambacht
  N.O.T.K. 30-01
  2015
 • wilgenteen wilgentenenschutting
  wilgenteen wilgentenenschutting Wilgentenen wilgentakken wilgenschuttingen wilgentenenschuttingen en wilgentenenschermenBeschrijving:Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambacht
  N.O.T.K. 03-07
  2013